Skip to content

FRÅN IDÉ

TILL DRÖMHUS

HWH Byggledning tar er igenom från idé till nyckelfärdig lösning och inflyttning. Ska ni bygga ett helt nytt hus från grunden eller kanske renovera eller bygga till? Oavsett vilket finns vi på HWH Byggledning till hands. Tillsammans skapar vi de absolut bästa förutsättningarna för att ert projekt ska bli såväl effektivt som ekonomiskt hållbart.

Med lång erfarenhet från byggbranschen och ett genuint kontaktnät så hjälper vi er med allt ifrån underlag till byggnadslov, ritningar och byggnation. Vi kan ta ansvar och agera som totalentreprenör eller ta de delar ni behöver hjälp med i ert byggnadsprojekt.

IDÉER / SKISSER

Låt idéerna flöda, inga idéer är så dåliga att de inte kan ventileras. Kolla hur andra har gjort, gör lite annorlunda och skapa ert eget unika drömhus. Skissa gärna för hand, vi hjälper till med ritningsarbetet. 

BUDGETERA

När man skall bygga ett helt nytt hus, eller för den delen en tillbyggnad eller en större renovering är det bra att jobba fram en budget. Budgeten kan man räkna ut genom att titta på amorteringsregler…

Nybyggnation

House With Heart hjälper till med allt, från ritning till färdigt hus, när du har planer på att bygga nytt.

TILLBYGGNAD

Kanske funderar ni på att bygga ett uterum, vinterträdgård, ett större altanbygge eller kanske en vinkel?

OMBYGGNAD

Är köket gammalt och omodernt, behöver badrummet renoveras eller är det kanske något annat på lut?

KONTAKTA OSS

WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner